Mortex

wat is het precies?

Mortex is een duurzame en decoratieve soort pleister op basis van cement en kalk. Hiermee kunt u gemakkelijk vloeren, muren, plafonds en diverse meubels bekleden. Doordat mortex waterdicht is, is het bijzonder geschikt om te gebruiken in een badkamer. Zowel de doucheruimte als de wanden, vloer en het badkamermeubel kunnen we bekleden met een mortex laag in de kleurschakeringen die u wenst.

Je kunt mortex vergelijken met beton-ciré en microtopping, alleen bestaat mortex voornamelijk uit kalk in plaats van uit cement. In tegenstelling tot de andere producten bevat mortex echter geen kunsthars, waardoor het na het plaatsen meteen waterdicht wordt.

 

Specialist in mortex badkamers

Bent u op zoek naar een gecertificeerd plaatser van mortex, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met engelengeduld, oog voor detail en helemaal volgens de regels van de kunst behandelt hij uw badkamer met de nodige zorg zodat u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.
Na het aanbrengen van de mortex brengt we ook nog een extra beschermende laag aan voor de ultieme bescherming. Het enige wat u dan nog te doen staat, is het het onderhoud van het oppervlak wekelijks mee te nemen tijdens uw schoonmaakronde.

Dankzij een badkamer uit mortex geplaatst door Mortex Badkamers kunt u voluit genieten van:

Een uitstekende afwerkingsgraad en 100% waterdichtheid.
Een uitstekende afwerkingsgraad en 100% waterdichtheid.
Een goede klantenservice en een correcte opvolging van het werk.
Een goede klantenservice en een correcte opvolging van het werk.
De nodige tips ivm het onderhoud van uw badkamer.
De nodige tips ivm het onderhoud van uw badkamer.
De top vijf van

de voornaamste voordelen

Mortex heeft heel wat voordelen. Graag bespreken we hier de vijf voordelen die het meest doorslaggevend zijn bij de keuze van een badkamer met mortex-elementen.

  1. Mortex is waterafstotend en waterdicht. Ideaal dus voor douchewanden, maar ook voor de rest van uw badkamer.
  2. Het is hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Kalkaanslag en bacteriën krijgen bij mortex nauwelijks kans om zich vast te hechten. Mortex onderhouden die je eenvoudig met water en een licht schoonmaakmiddel.
  3. Mortex is naadloos. Hierdoor kruipt er ook geen vocht tussen kieren door en ook vuil krijgt geen kans om zich aan voegen vast te hechten.
  4. Zowel geschikt bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Mortex heeft een geringe dikte heeft en hecht zich perfect aan alle mogelijke ondergronden. Bij renovatie- of verbouwingswerken is het dan ook het ideale materiaal om uw badkamer een volledig nieuwe look te geven. Voorwaarde is hier wel dat de ondergrond stabiel is, anders gaat u alsnog problemen krijgen.
  5. Mortex is tijdloos en duurzaam. Dit komt omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en te combineren is met heel wat andere materialen. Bovendien gaat mortex, bij een goede plaatsing, jarenlang mee.
Contact

Contacteer ons voor meer informatie!